суботу, 11 листопада 2017 р.

Ольга Сергіївна Деркачова

Сьогодні прочитала книгу «Крамницю щастя» Ольги Сергіївни Деркачової . Цікавий роман про буденність , про кохання , що приносить біль , сльози , розчарування , …радість . Щира книга , написана від душі й для душі . Дякую автрору за подарунок , за автограф .

***

     Закоханість нагадує політ без крил . Ти летиш , ти забуваєш , що ти не янгол і що ти не можеш ось так безкарно літати . І хтось несподівано каже , що твоя любов немає крил . І ти раптом забуваєш , що ти не вмієш літати і падаєш , боляче вдаряючись об асфальт . Це ж не сон , у якому можна змахнути руками й полетіти .

    Це доросле життя , у якому заборонені польоти без крил . Крихке серце не витримує такого удару й розбивається на шматки . Болять від падіння руки , ноги , голова , спина , душа , болять пальці , якими ти намагаєшся відчайдушно триматися за повітря . Ти довго лежиш , не маючи сили встати . Але асфальт брудний і холодний .
 
     Ти підводишся , витираючи кров і бруд із колін ( ти чомусь падаєш завжди на коліна ) , сльози зі щік . Треба якось жити далі , якщо ти вціліла від цього падіння . Ти мастиш рани йодом і зеленкою . Тобі боляче , але порівняно з болем від твого падіння – це ніщо . І ти ще довго-предовго зализуєш рани , ковтаючи зі сльозами глибоке розчарування від польоту без крил .

***

Цією частинкою , я передала біль не книги , а свій . Книга , яка мене зрозуміла на 100 % , але у житті не такий фінал цієї казки . А щастя купити й справді НЕ можна . Увагу , любов …також . ЦІНУЙТЕ БЛИЗЬКИХ , РІДНИХ , ДРУЗІВ , ЩО ЗАВЖДИ ПОРЯД! НЕ ВСЕ КУПУЄТЬСЯ ЗА ГРОШІ!!! Приємного читання тим , хто придбає цю книгу , або кому подарують . Книга варта не лише прочитання , а й пере прочитання , щоб зрозуміти себе , й свою місію в цьому житті . P. S. : Вибачте , що потягнуло на філософію . Ця книга змусила мене задуматись над життям . Дякую за книгу і за автограф)))


Немає коментарів:

Дописати коментар