суботу, 18 листопада 2017 р.

Дара Корній "Щоденник Мавки"


   Вчора (на день студента) почала читати книгу Дари Корній "Щоденник Мавки" , яка прийшла мені подарунком від самої авторки . Щиро дякую за книгу , і за автограф)
 
  Скажу відверто , що книга мене заполонила ,але мені було
неприємно читати , коли чоловік Магди , Роман відверто ображав дружину , порівнюючи її зі своєю коханкою . Тут я зненавиділа Романа , й щиро співчувала Магді , яка понад усе цінувала сімейні цінності , була ладна пробачити чоловікові ... але як і в книзі , так і в житті , для більшості людей гроші , фізична краса тіла важливіші , аніж сімейні цінності , родина , діти...
Історії Мавки , адресовані її коханому - чудові!
Приємно було читати уривочки Григорія Сковороди)

    Ця книга - суміш кількох  історій , що не є закоханими , а можливо й закоханих . У кожного свій любовний трикутник , і його можна спостерігати читаючи книгу ...
Тож  приєднуйтесь ..._)))

 Цікаво написаний роман з частинками історичного й магічного світу Мавки , які так майстерно описувала Леся Українка в "Лісовій пісні" , тепер звучать дещо по-іншому в майстерно написаному пером Мирослави-Дари Корній .

P. S. : Всім чоловікам  на замітку , якщо ви коли-небудь вб'єте кохання своєї дружини , що живе в її серці , СТЕРЕЖІТЬСЯ ! Вона може перетворитися на Мавку ... Тс-с-с-с..

Книга читається легко , й відірватись від неї неможливо , поки не прочитаєш останній рядочок !!!)))

Немає коментарів:

Дописати коментар